Eerste trefavond; nu tijd voor een proefkring!

afbeelding van Erwin

Eergisteren was de eerste echte trefavond van het jaar! We mochten het jaar starten met een avond over gebed. Joost vertelde ons over de kracht van gebed en hoe we gebed kunnen integreren in ons dagelijks leven. Ook mochten we leren dat gebed een krachtige uitwerking kan hebben wanneer we vol vertouwen blijven bidden en niet alleen bidden voor onze eigen verlangens,  maar ook vanuit God's verlangen.

Nadat Joost had gesproken, was er de gelegenheid om voor elkaar te bidden of om naar de ministry teams te gaan. Dit was erg tof. De vraag aan een ander om voor je te laten bidden, lijkt soms ongemakkelijk, maar toch is het fijn om op deze manier samen God te zoeken!

Tijdens de borrel werd er veel nagepraat en was er de gelegenheid om je in te schrijven. We mochten dan weer een mooie groep eerstejaars leden ontvangen :).

Dinsdag 20 september zijn er proefkringen. De avond begint rond 18.00 met een maaltijd op je kringhuis. Mocht je graag lid willen worden of een proefkring willen volgen? Meld je dan aan bij onze secretaris.

Reacties

afbeelding van Remco

Of eet nog een paar Tref avonden gratis mee:)

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...

Sponsors